19/07/2024 - 8:43
Més

  Aquest dissabte s’inaugurarà la I Festa del Bou De Les Penyes

  Altres notícies

  Aquest dissabte 20 de juny, tindrà lloc a Ontinyent la Primera Festa del “Bou De Les Penyes”, organitzada per les dues penyes taurines de la ciutat, “Bou i Corda” i “El Pont Vell”. Per a aquesta primera edició, s’ha convidat a dues altres penyes veïnes, que són la “Penya Taurina de Gestalgar” i la “Penya d’Aficcionats al Bou d’Almassora”.

  L’esdeveniment pretèn ser un a jornada ludico-festiva, començant amb una Matinal Infantil a les 11.00h, on es donarà a conèixer la nova festa al més menuts a través de jocs i diversos tallers. Aquest acte inaugural es celebrarà a la Plaça de Baix, on a més, s’inclourà una recollida d’aliments no peribles per a Càrites.

  A continuació de la matinal, hi haurà un Col·loqui Taurí (12.00h) al Centre Cultural de Caixa Ontinyent, on alguns experts del món taurí debatran sobre temes d’actualitat i experiències personals. En acabar, hi haurà un Dinar de Germanor entre les 4 associacions participant, al Pub The One, que finalitzarà amb un homenatge a Vicent Aliaga.

  A les 17.00h es celebrarà una breu Cercavila amb banda de música de les 4 associacions, que anirà des del Centre Comercial Fins la Plaça de Baix, i que acabarà amb el dispar d’un “xupinazo” per anunciar el començament de la festa del Bou en Corda. Del “xupinazo”  s’encarregarà l’Alcalde, juntament amb Vicent Aliaga i els representants de les penyes organitzadores.

  Per finalitzar, de 18.00h a 21.00h, tindrà lloc l’inici de la festivitat del bou en corda, on participaran 4 bous envolats, cadascun pertanyent a una de les associacions participants. El recorregut dels bous anirà des dels respectius corrals fins la Plaça de l’Ajuntament, passant per la Cantereria i el Pont Vell.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -