22/05/2024 - 7:15
Més

  Albaida celebra Carnestoltes aquest dissabte 7 de febrer

  Altres notícies

  Els Festers de Carnestoltes, grup d’amics nascuts l’any 1997, més coneguts com “els Quintos”, amb la col·laboració d’Ameva Hosteleros, Espectáculos Silvestre i Triple X Management, s’encarregaran d’organitzar el proper dissabte la “Festa de Carnestoltes”.

  La jornada començarà amb activitats per als més menuts d’Albaida, amb un “Parc Infantil” del que podran gaudir els xiquets i xiquetes en La Glorieta des de les 11 del matí. També, i ja per la vesprada, a les 18 hores, podran participar al “Passacarrer Infantil”, que anirà desde La Glorieta fins la Plaça Major, on es donaran els premis a les disfresses més originals.

  A partir de les 23 hores començarà la Gran Desfilada de tots aquells grups d’amics i amigues i diferents “quintes” que hagen decidit disfressar-se, per l’itinerari de costum, és a dir, des de l’Antic Institut fins la Plaça Major. En acabar la Gran Desfilada, la festa continuarà amb la Discomòbil Ibiza Sound Festival.

  Els Festers de Carnestoltes, encapçalats pel seu president Alejandro Quilis, volen mostrar el seu agraïment a tot el poble d’Albaida per la seua col·laboració desinteressada i ajudar a fer possible la celebració d’aquesta festa. En paraules del propi president, “les Carnestoltes són una festa jove on cada any participen més “quintes” i grups d’amics, per tal de passar-ho bé. Esperem que els veins i veïnes d’Albaida aparquen el fred i participen de la nostra festa”.

  En paraules del Regidor de Festes, Vicent Ruiz, “en primer lloc, assenyalar que, després de les diverses reunions mantingudes amb els Festers de Carnestoltes, aquestos sempre han estat dispostos a recolzar, en tot tipus d’actes, a altres organitzacions de la ciutat. Per exemple, estagueren presents en la Fira de Juliol de l’any passat o en la recent Cavalcada de Reis. Des de l’Ajuntament d’Albaida volem agrair l’esforç que han realitzat, i, per últim, desitjar-los que la festa d’aquest cap de setmana isca d’allò més bé i que, tots els albaidins i albaidines, disfruten del Carnestoltes”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -