12/04/2024 - 14:40
Més

  Els usuaris del Trèvol dissenyen les samarretes del Congrés nacional del Bou en corda

  Altres notícies

  La creació de María Calatayud resulta guanyadora entre la dels onze integrants del curs d’arts plàstiques

  Els onze integrants del curs d’arts plàstiques organitzat per l’Associació de pares Trèvol van ser els encarregats de crear la imatge de les samarretes commemoratives del 9é Congrés nacional de Bou en corda que se celebrarà a Ontinyent el pròxim setembre. En concret, el disseny definitiu serà el de María Calatayud després del concurs celebrat entre els alumnes que va comptar amb els membres de Font d’art com a jurat. El segon premi en la modalitat de creativitat va ser per a Cristian Gisbert mentre que Óscar Calabuig i Fran Martínez obtingueren els dos guardons a l’originalitat.

  El lliurament de les distincions va tenir lloc el passat dissabte, 26 de maig, al centre comercial El Teler amb la presència dels representants de Bou i corda; del president de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa, i dels regidors de l’Ajuntament d’Ontinyent, José Antonio Oviedo i Manuel Cuesta. A més, a l’acte també va participar Amparo Calabuig encarregada d’impartir les classes i per a qui l’encàrrec de l’associació organitzadora “va suposar molta emoció i molts nervis” amb un resultat “molt digne, amb imatges plenes d’entusiasme, de color, de creativitat i d’originalitat” fruit “d’un treball intens ja que va ser un estímul i una motivació molt gran”.

  Per a Filiberto Tortosa, “esta és una mostra més de la presència del Projecte Trèvol en la societat i una forma de retornar-li els esforços que realitza per a què les persones amb algun tipus de discapacitat pugen formar part d’ella”. Igualment, el màxim dirigent de l’entitat comarcal subratlla com estes iniciatives “contribueixen fonamentalment al desenvolupament personal dels usuaris del Trèvol així com les seues capacitats; per això, és imprescindible agrair la bona idea de Bou i corda, els esforços de l’associació de pares i la implicació d’Amparo Calabuig”. Per últim, Filiberto Tortosa recorda també com la proposta compta amb un caràcter solidari ja que una part de la recaptació obtinguda de la venda de samarretes anirà a parar al Projecte Trèvol per a “seguir contribuint a fer entre tots un món més integrat”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -