11/12/2023 - 16:16
Més

  El Trèvol i ADAON creen un mural al Parc Ausiàs March d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, inaugurava ahir al migdia el nou mural que decora el Parc Ausiàs March de la localitat, i que ha estat elaborat per l’Associació d’Artistes d’Ontinyent (ADAON) i els alumnes del taller de pintura del projecte Trèvol.

  El mural, de grans dimensions, inclou nombrosos elements representatius de la ciutat, com ara La Puríssima, el Campanar de la Vila, Els Moros i Cristians o el Pont del Salt del Bou, i ha comptat per a la seua realització amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, que ha cedit l’espai i ha facilitat la pintura emprada.

  Jorge Rodríguez, que acudia a l’acte acompanyat de diversos regidors, destacava que “és un mural molt bonic que a més a més integra als alumnes del Projecte Trèvol amb el treball expert d’una associació local com és ADAON, pel que amb aquesta iniciativa s’assoleixen diversos objectius”, assenyalava. “Des del Govern d’Ontinyent estem molt contents i dispostos a seguir col·laborant amb idees tan positives com aquesta”, concloïa l’Alcalde d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -