12/06/2024 - 23:34
Més

  El museu MAOVA acull una exposició sobre un projecte de gestió de residus a Nicaragua

  Altres notícies

  El museu MAOVA d’Ontinyent acull des d’aquest dimarts 6 de febrer i fins el proper 16 de febrer una exposició sobre el projecte “Creació d’un sistema de gestió integral dels residus sòlids per al municipi de San Ramón (Matagalpa)”. Es tracta d’una exposició que arriba de la ma de l’ONG “Infancia sin fronteras” cofinançada per la Generalitat Valenciana, que exposa els treballs executats amb esta iniciativa, que pretèn una gestió adequada dels residus en esta localitat, per reduïr l’impacte ambiental i protegir la salut pública.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, i Manuel Arocas en representació de l’ONG han visitat la mostra, tot explicant que “en implementar activitats per a la gestió i reutilització de residus, es redueix dràsticament la petjada ecològica a més de suposar importants implicacions a la salut pública, ja que els residus són un dels principals agents propagadors de malalties infeccioses”. L’exposició es podrà visitar de dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00 hores; de dimarts a divendres de 17:00 a 20:00 hores, i dissabte de 18:00 a 21:00 hores.

  “L’últim ball” aquest divendres al Teatre Echegaray

  Des de la regidoria de Cultura també s’ha recordat que aquest divendres arriba la següent activitat de la programació cultural municipal d’aquest semestre, amb l’espectacle “L’últim ball”, de la companyia L’Horta Teatre. Els coneguts actors Alfred Picó i Carles Alberola protagonitzen aquesta representació de 70 minuts de durada i adreçada a públic adult que planteja un homenatge als actors i actrius teatrals anònims que, amb els seus espectacles, més enllà de l’èxit o del fracàs, del reconeixement o dels premis, han fet feliç a molta gent. “Un espectacle d’humor, creat per fer riure, plorar i viure tot més intensament”, segons s’explica des de la pròpia companyia. Les entrades es poden adquirir en venda anticipada al preu de 10 euros a la web www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura, i de 12 euros en entrada general el dia de la representació en taquilla a partir 1 hora abans de l’espectacle.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -