10/12/2023 - 6:49
Més

  El Casal Jaume I premia Pep Albinyana, Almudena Francés, Cardaors i el col·legi Vicent Gironés d’Ontinyent

  Altres notícies

  El Casal Jaume I de la Vall d’Albaida – ACPV ha fet públics els noms de les persones guardonades amb els XIII Premis Joan Baptista Basset. Aquests premis naixen amb l’objectiu de reconèixer la tasca d’aquelles persones i entitats de la comarca que treballen per causes diverses, vinculades a la llengua i la cultura, al territori, les serres, la solidaritat o el patrimoni, entre altres. Aquesta és una realitat social i cultural que mereix un gest en positiu d’encoratjament i d’agraïment pel treball fet i els projectes en ment.

  En aquesta edició, les persones i l’entitat guardonades amb els XIII Premis Joan Baptista Basset són: Pep Albinyana a la trajectòria en promoció cultural i informació comarcal, Almudena Francés a la trajectòria artística i cultural; i Cardaors a l’entitat compromesa amb la cultura i la tradició. En aquesta edició, el guardó serà una escultura de l’artista Salvador Mollà, que s’ha oferit a donar suport als Premis d’aquesta manera.

  A més, una cita indispensable en aquesta festa és l’entrega de la Distinció Empar Granell 2016, que enguany ha estat atorgada al CEIP Vicent Gironés d’Ontinyent. Aquesta escola va acollir l’arribada de la Flama del Correllengua i el Gegant del Rei Jaume I el darrer 7 d’octubre. L’escola va preparar aquesta arribada amb cançons i balls. Aquest gest de defensa dels drets lingüístics ha merescut aquesta distinció.

  Pel que fa a l’entrega de premis, tindrà lloc el proper 18 de novembre al Bar – Restaurant Casa Manolo (Avinguda de la Diputació nº 8, L’Olleria). El preu del sopar serà de 18€ (15€ per a socis i sòcies d’ACPV). Totes les persones que vulguen assistir hauran de comprar els seus tiquets al ACPV – Casal Jaume I de la Vall d’Albaida (c/ grup Ramon Llin nº 10, Sant Rafel, Ontinyent). També podran realitzar les seues reserves telefonant a 962383751 – 642970466 o escrivint avalldalbaida@acpv.cat. La data límit per confirmar l’assistència serà el dimecres 16 de novembre.

  Font: Casal Jaume I de la Vall d’Albaida – ACPV

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -