Centenars de persones gaudien aquest dimecres al Parc de Pere IV d’Ontinyent de “S’Ombra”, el multitudinari espectacle de cloenda del VII Festival de Circ i Teatre de la ciutat, quedes del 21 de desembre ha atret a milers de persones a les 11 actuacions desenvolupades a tots els barris de la ciutat.

La regidora de Política per a les Persones i coordinadora del Festival, Sayo Gandia, destacava que la proposta d’animació lúdic-cultural de l’Ajuntament ontinyentí, inclosa dins la campanya de Nadal “Ontinyent Il·lusiona”, “està ja plenament consolidada. Després de tantes edicions, hem aconseguit que siga el públic el que busque les obres el que considerem una senyal de la importància que té ja esta cita a la ciutat”, manifestava.

L’espectacle de música amb acrobàcies “Folta…Dos” era l’encarregat d’obrir esta edició. El pàrking de l’antiga fàbrica de Paduana acollia una representació amb una cridanera posada en escena que incloïa un piano com a element bàsic, i que reunia públic de totes les edats d’Ontinyent i la comarca. La programació continuava a l’avantsala dels dies grans del Nadal amb tres representacions més, on els jocs tradicionals, acrobàcies i representacions itinerants van omplir d’il·lusió a tot el públic assistent amb jocs de malabars i equilibris acompanyats de música.

El Festival va continuar amb l’espectacle de dansa “El Cascanueces” de la Jove Companyia Masters Ballet d’Ontinyent que va omplir el Teatre Echegaray amb el clàssic espectacle amb música de Tchaikovsky. Les acrobàcies, equilibris, salts i manipulació d’objectes van ser els protagonistes amb  l’espectacle “Collage”. A les acrobàcies es va sumar la màgia divendres 28 amb l’espectacle “SET UP”, que va coincidir amb la celebració del cap d’any infantil. L’últim cap de setmana de l’any, començava al Teatre Echegaray amb l’obra “Paradís Pintat”, guardonat amb el premi Zirkolika 2017 al millor espectacle teatral i que concloia amb “Imaginaria”, un espectacle on les acrobàcies aèries van ser el leitmotiv. Finalment, “S’Ombra” concloïa ahir omplint de gom a gom la Plaça de Pere IV i tancant entre aplaudiments la intensa programació que han pogut gaudir estos dies majors i menuts d’Ontinyent i les localitats veïnes.