La Casa de Cultura d’Ontinyent acull la mostra “Nosaltres, les escriptores valencianes en el temps”

0

La Casa de Cultura d’Ontinyent acollia ahir l’acte inaugural de l l’exposició “Nosaltres, les escriptores valencianes en el temps” una mostra itinerant organitzada per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. L’exposició arriba a Ontinyent de la ma de les regidories d’Igualtat, Cultura i Educació i el treball de l’activista social i escriptora Teresa Mollá.

En l’acte, que comptava amb la presencia dels regidors Óscar Borrell, Paula García, Àlex Borrell, Matilde Francés i Silvia Urenya, a més de les comissaries de la mostra, Manola Roig i Rosa Roig, qui explicaven que aquesta exposició “té com objectiu donar visibilitat a les escriptores valencianes que des de Sor Isabel de Villena fins l’actualitat han escrit en el nostre territori, refent d’una forma senzilla els relats de vida de les dones que han conformat la nostra tradició literària”.

L’exposició, que presenta un catàleg de 450 escriptores valencianes documentades fins ara, romandrà oberta des del 10 fins al 25 d’abril de dilluns a divendres, de 10:00 a 13:30 h, i de dimarts a dissabte, de 18:00 a 21:00 hores.

Font: Ajuntament d’Ontinyent