19/07/2024 - 7:57
Més

  Carmen Amoraga presidirà el jurat del 24é Premi de Literatura Eròtica

  Altres notícies

  La reconeguda escriptora i directora general de Patrimoni, Carmen Amoraga, presidirà el jurat de la 24a edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida. Amb ella en formaran part les guanyadores de la 23a edició Neus Verdaguer i Jenni Rodà, Pilar Ferrero a proposta de l’IEVA, i Mariló Álvarez, a proposta de Bromera. A falta que l’Acadèmia Valenciana de la Llengua designe el seu representant, el jurat està conformat únicament per dones, un fet que per al conseller de Cultura, Fede Vidal, «és positiu i natural; si tenim en compte que tres de les quatre últimes edicions han estat guanyades per dones, és lògic que siguen majoritàries també en l’àmbit de deliberació».

  Les bases, que ja són oficials, han fixat el 18 de maig com a data límit per enviar les obres al correu electrònic literaturaerotica@mancovall.com. L’estalvi de paper per a reduir costos als escriptors i al medi ambient és un altra de les novetats de la 24a edició que recuperarà també la tradicional data de lliurament al voltant de Sant Joan. Els requisits, els de sempre: una novel·la o recull de relats inèdits amb un mínim de 50 fulles en cos 12 a doble espai per a aspirar a un premi de 4.000 euros i la publicació en Bromera.

  BASES_EroticaVallAlbaida_2018 (v)

  Carmen Amoraga
  La primera novel·la que Camen Amoraga, Para que nada se pierda, li va valdre el premi de Novela Ateneo Joven de Sevilla. Desrpés va publicar La larga noche, premi de la Crítica Valenciana, i Todas las caricias. Amb Algo tan parecido al amor va ser finalista del premi Nadal en 2007 i amb El tiempo mientras tanto del Planeta en 2010. En 2014, va guanyar el Nadal amb La vida era eso. Des de juliol de 2015 és diputada a les Corts Valencianes i directora general de Patrimoni.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -