728×90 caixa onti estiu
Home > Cultura > Carmen Agulló rebrà el premi Fer Comarca 2017 de l’IEVA

Carmen Agulló rebrà el premi Fer Comarca 2017 de l’IEVA

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida fa tradicionalment a primers d’any un sopar que converteix en un acte social, una vetlada dirigida especialment però no exclusivament als socis. És una trobada que serveix per a posar de llarg els projectes que durant l’any aniran convertint-se en realitat. I també el moment i l’ambient per a lliurar el premi Fer Comarca, un guardó amb què la institució testimonia i agraeix el treball de persones i entitats en favor de la cultura, en el sentit més ampli de la paraula, de i a la Vall d’Albaida.

Enguany, la Junta Directiva, seguint les directrius de l’Assemblea General de l’Institut, ha decidit d’atorgar el premi a Carmen Agulló, professora de Teoria i Història de l’Educació de la Universitat de València. Investigadora en aquest àmbit, activament compromesa en la reivindicació i dignificació del paper de la dona en la societat, no debades va ser la primera presidenta de la entitat, ja que el treball fet des de la Vall d’Albaida l’ha convertida en una fervent divulgadora de la nostra comarca. Una escultura de l’artista albaidí és el guardó que acredita aquest premi.

EconomyCash Juny

El sopar enguany serà el 24 de març, a l’Hotel-Restaurant de Carrícola, a les 21.30 h. Per a assistir s’ha de confirmar l’assistència al telèfon 670965692 i fer un ingrés (el preu és de 20 euros) abans del dia 22 d’aquest mes de març.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Sis tallers i cursos tanquen la programació de joventut d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat un total de 6 tallers i cursos formatius per als i …