Arranca amb èxit la iniciativa Tresors d’un Barri

0

Diumenge passat, una cinquantena de persones es van agrupar als carrers del Poble Nou per visitar part del patrimoni monumental del barri.

Moguts per la idea de donar a conèixer les potencialitats del barri, l’Associació Veïnal del Poble Nou va programar TRESORS D’UN BARRI, un projecte que en la línia del festival Poble Nou Endins busca posar en el punt de mira els punts d’interès del barri des d’una perspectiva constructiva.

Així, de la mà de Rafa Ballester, membre de la Colla de Campaners d’Ontinyent i veí del barri, les persones assistents a l’acte van poder gaudir de la visita a l’Esglèsia de l’Arcangel Miquel i l’Ermiteta de la Concepció, on van poder conèixer la seua història i van poder poder pujar als campanars d’ambdós temples des d’on les vistes són espectaculars i lamentablement desconegudes.

Aquest proper diumenge 5 de juliol hi ha convocada una nova cita per conèixer en aquesta ocasió la Parròquia de Sant Carles i l’Esglèsia de Sant Francesc. El punt de trobada s’ha fixat al carrer Maians, 55 a les 9 del matí.

Des de l’organització expliquen que aposten per repetir  aquesta activitat en altres ocasions per tal de continuar amb l’objectiu de visibilitzar el barri.

TRESORS-D'UN-BARRI-1

Publicitat