22/06/2024 - 21:20
Més

  Aquagym, tast de cerveses i monòleg als “Dimecres a la fresca” d’Agullent

  Altres notícies

  Les regidories de Turisme, Cultura i Festes d’Agullent han promogut per segon any consecutiu els  “Dimecres a la fresca”. Una programació d’activitats que s’aglutinen els dimecres del mes de juliol, i que tenen en comú que es fan a l’aire lliure o que tenen un component refrescant.

  Ahir es va encetar la programació dels “Dimecres a la fresca” d’Agullent  2015 amb una sessió d’Aquagym a la piscina municipal. Al voltant de 40 persones van participar a la iniciativa, i van poder practicar i conèixer aquesta modalitat esportiva, que consisteix en exercicis aeròbics en el medi aquàtic. Tots els participants a la sessió d’Aquagym, a més, van gaudir d’un refresc servit al bar de la piscina.

  També dins de la programació dels “Dimecres a la Fresca” el proper dimecres 15 de juliol (20h) es farà un Tast de Cerveses a càrrec de l’especialista Chirstian Bueno. El preu dels tast és de 2€, les places són limitades  i a més de tastar 5 tipus de cervesa, els participants aprendran a diferenciar els diferents sabors, textures, aromes i processos d’elaboració.

  El dimecres 22  el parc de la Font Jordana acollirà un Taller de Torxes amb Esportins. Serà a partir de les 20 hores i amb la col·laboració dels Festers del Crist, que seran els encarregats de convertir els esportins en les tradicionals torxes que s’empren la Nit de les Fogueretes d’Agullent, la festa centenària que té lloc el primer divendres de setembre.

  La programació  es tancarà el dimecres 29 de juliol amb l’actuació de la monologuista “Maria Juan”. Serà a les 22:30h a l’auditori municipal i l’entrada a l’espectacle és lliure. Somriures garantits en l’actuació d’aquesta humorista que actualment compagina els seus espectacles de teatre amb la gira de Las noches del Club de la Comedia

   Caminata en femení

  A més de la programació dels “Dimecres a la Fresca”, des de la regidoria de Turisme d’Agullent s’ha programat per al divendres 24 de juliol una “Caminata Turística en femení”. La proposta, destinada a dones,  inclou fer exercici, conèixer el patrimoni a través d’una visita guiada i un sopar d’entrepà i picadeta al bar de la piscina municipal. La ruta guiada i el sopar tenen un cost de 10 euros,  i cal inscriure’s prèviament  a la Casa de la Cultura (96 290 74 72), Ludoteca d’Estiu o mitjançant el mail agudesenvolupamentlocal@gmail.com. La ruta s’iniciarà a les

  a les 20h a la Font Jordana, i en acabar el sopar les participants a la caminata turística tindran la possibilitat d’acudir a una actuació musical que hi ha programada a les 23:30h al Casal d’Agullent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -