04/12/2023 - 0:17
Més

  Andreu Rifé i Verdcel actuaran al parc de la Font Jordana d’Agullent

  Altres notícies

  El cantautor Andreu Rifé i el projecte VerdeCel actuaran aquest divendres 3 de juliol a l’escenari del parc de la Font Jordana en el marc de la sisena edició del festival de música “Cançons a Poqueta Nit”, que organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Agullent cada mes de juliol.

  La proposta de música en calma, combinada amb la llum del ciris de l’escenari a l’aire lliure del parc de la Font Jordana d’Agullent i la fresqueta que sempre regna a aquest paratge agullentí es conjuguen en el  “Cançons a Poqueta Nit”. Una proposta cultural d’accés gratuït que aquest divendres 3 de juliol a partir de les 23 hores ofereix una doble proposta musical. D’una banda l’actuació del músic i cantant català Andreu Rifé que presentarà el seu darrer àlbum “Samurai”.  El disc conté tretze cançons, onze d’autoria pròpia, i dues versions. La de la cançó cubana “Quién fuera”, de Silvio Rodríguez, i de l’argentina “Crimen”, del recentment desaparegut Gustavo Cerati. Rifé és autor i cantant de la popular cançó “Fil de llum” que va formar part de la sèrie de Televisió “Polseres vermelles” de TV3.

  D’altra banda, el “Cançons a Poqueta Nit”  d’Agullent 2015 comptarà amb l’actuació de VerdCel que interpretarà temes del seu treball “Homenatge a Ovidi Montllor” i del seu darrer CD “Argilaga”.  Un dics, aquest darrer,  on les cançons clamen per allò essencial en la revolta individual i social: l’equilibri personal, l’estima, la germanor i el poble. Cançons en calma, de Rifé i de VerdCel, que es podran escoltar a partir de les 23 hores aquest divendres 3 de juliol a l’escenari de la Font Jordana d’Agullent.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -