11/08/2022 - 16:54
IniciCulturaAgullent organitza la segona fira del llibre

Agullent organitza la segona fira del llibre

Agullent celebrarà aquest dissabte dia 20 de vesprada la II Fira del Llibre, que com l’edició passada té com a marc de fons els voltants del parc de la Font Jordana, on s’instal·laran una desena de parades amb llibres.

A partir de les 4 de la vesprada a més de poder accedir a nombrosos llibres, es succeiran actuacions i tallers per a xiquets, i es regalaran flors i berenar per als assistents. A les 17h està programada l’actuació de l’animació infantil “Mariall, l’espantall” i a les 20 hores música al ritme de la batucada del grup Xequetum. Al llarg de la vesprada també es farà entrega dels premis del III concurs de microrelats escolars convocats per l’Ajuntament d’Agullent. El públic podrà a més tindré contacte directe amb escriptors, doncs a la parada de la Llibreria estarà l’albaidí Josep Penadés, presentant la seua novel·la “Llibertat en flames”

A més, com a activitat prèvia a la II Fira del Llibre, el divendres 19 d’abril l’escriptor Joan Olivares presentarà a les 19:30h a la biblioteca municipal d’Agullent el seu darrer treball titulat  “Ultratge”. Tots els actes han estat organitzats per la regidoria d’Educació.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents