02/12/2023 - 17:13
Més

  37 entitats d’Ontinyent recuperen la Fira per la Solidaritat

  Altres notícies

  L’activitat torna a la Plaça de Sant Domingo desprès d’haver-se deixat de fer durant el període del PP al Govern Municipal

  Manuel Ruiz agraeix l’alta implicació de les associacions locals i comarcals en la recuperació de la Fira

  Ontinyent tornarà a comptar amb la “Fira per la Solidaritat” que es va suspendre durant els últims 4 anys de Govern del Partit Popular a l’Ajuntament de la ciutat.

  Aquesta fira arribarà així a la seua IV edició, tenint lloc a la Plaça de Sant Domingo el dia 2 de juny i comptant amb la participació d’un total de 37 entitats de caire social, ONGD i d’altres, a les quals el regidor de Política Social i Ciutadania, Manuel Ruiz, ha agraït “el seu alt grau d’implicació, involucrant-se per mostrar a la població els seus projectes i les seues mostres de solidaritat”.

  El regidor posava de relleu també l’esforç de la Regidoria de Política Social i Ciutadania juntament amb el Consell de Cooperació i Solidaritat de la Ciutat “per apostar per la solidaritat i la cooperació en temps tant difícils com els que està patint la ciutadania a nivell mundial”. Ruiz recordava que des del consistori s’està fent un esforç per recuperar partides als pressupostos municipals que caminen cap al 0,7%, una línia en la qual va l’augment en 6.000 euros de la partida destinada a Cooperació respecte l’anterior legislatura.

  La Tècnica en Cooperació i Immigració a l’Ajuntament d’Ontinyent, María Ballester explicava que les activitats de la fira començaran a les 11:30 hores, amb la inauguració, l’actuació del Grup de Danses d’Ontinyent i l’obertura de les parades de les entitats. A les 12:00 hi haurà un contacontes i una xerrada al Teatre Echegaray sobre la solidaritat internacional en temps de crisi; i entre les 14:00 i les 18:00 es farà un descans, per reprendre la vesprada amb la reobertura de les parades, una nova actuació del contacontes i una nova xerrada a l’Echegaray, esta volta sobre cooperació internacional als municipis valencians.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -