27/10/2024 - 17:16
Més

    El Col·legi d’Arquitectura Tècnica de València organitza una jornada sobre tramitació municipal a Ontinyent

    El Centre de Formació del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana a Ontinyent ha acollit aquesta setmana una jornada especial organitzada pel Col·legi Oficial de l’Arquitectura Tècnica (COAT) de València. L’esdeveniment, dirigit a professionals del sector de l’arquitectura tècnica, tenia com a tema principal la tramitació municipal i les intervencions urbanístiques a la Vall d’Albaida. Aquesta trobada ha servit com a espai d’intercanvi d’experiències i de propostes per millorar el desenvolupament urbanístic i l’activitat edificatòria a la comarca.

    La jornada va comptar amb la participació del regidor de Territori d’Ontinyent, Óscar Borrell, qui va donar la benvinguda als assistents, entre els quals es trobaven el president de COAT València, Vicente Terol Orero, i el secretari de l’entitat, Federico Esteve Castañer. Borrell va destacar l’edifici del Centre de Formació del Museu Tèxtil com un exemple d’inversió urbanística i arquitectònica a la ciutat d’Ontinyent, emmarcat dins de les noves línies d’edificació que estan transformant el paisatge urbà local.

    Intercanvi de coneixements i millora de processos

    Durant l’esdeveniment, els professionals de l’arquitectura tècnica van debatre sobre les necessitats i reptes del sector en matèria de tramitació municipal, posant en relleu la importància de l’eficiència administrativa per al creixement urbanístic sostenible. Les diverses intervencions van permetre explorar fórmules per a agilitzar els processos i fer-los més accessibles tant per als tècnics com per a la ciutadania, amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament d’infraestructures essencials per al progrés de la Vall d’Albaida.

    A més de les ponències, l’encontre va servir per retre un homenatge emotiu a Pepe Vidal, arquitecte tècnic de l’Ajuntament d’Ontinyent recentment jubilat, reconegut pel seu llarg historial de dedicació i treball al servei de la comunitat. Els assistents van destacar la seua contribució al desenvolupament de la ciutat i la comarca, posant de manifest la seua influència en el progrés arquitectònic d’Ontinyent.

    Impuls a la tramitació i col·laboració entre institucions

    Amb aquesta jornada, el COAT de València reforça el seu compromís amb la formació contínua i el suport al sector de l’arquitectura tècnica, ajudant els professionals a actualitzar coneixements i a adoptar millors pràctiques en la tramitació d’expedients municipals. Aquest tipus d’esdeveniments tenen una gran rellevància per al futur de l’arquitectura i l’urbanisme a Ontinyent i a tota la Vall d’Albaida, ja que fomenten una major col·laboració entre els tècnics, les institucions i la ciutadania.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Diputació de València destina 70.000 € a les festes de Moros i Cristians de la Vall d’Albaida

    La Diputació de València ha concedit prop de 70.000 € en ajudes per a les festes de Moros i...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -