22/10/2024 - 18:22
Més

    Setmana del Comerç a Ontinyent: Guanya targetes regal i borses reutilitzables amb les teues compres

    Aquest dilluns 21 d’octubre ha començat la campanya “Comprar a Ontinyent té premi”, una iniciativa promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica d’Ontinyent dins de la Setmana del Comerç. Aquesta acció compta amb la col·laboració de les associacions Comerç IN i SOC, i busca dinamitzar les vendes als comerços locals oferint premis als clients que realitzen compres superiors a 20 euros.

    Durant aquesta setmana, fins al dissabte 26 d’octubre, els 195 establiments adherits a la campanya repartiran butlletes de rasca-rasca entre els seus clients per cada compra igual o superior a 20 euros. Aquestes butlletes donen l’oportunitat de guanyar targetes regal de 100 euros per gastar en els comerços participants, així com borses reutilitzables d’alta qualitat de la marca Rolser, decorades amb la imatge d’Ontinyent Comercial.

    Impuls al comerç local

    La regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, ha animat la ciutadania a aprofitar aquesta iniciativa: “Fent les compres a Ontinyent no només estem donant suport al nostre comerç local, sinó que, a més, tenim l’oportunitat de guanyar fantàstics premis. A Ontinyent tenim de tot i de qualitat, i aquesta setmana, fer les compres a la ciutat és més avantatjós que mai”.

    Els clients afortunats amb premi hauran de contactar amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament per acreditar que són guanyadors. Una vegada validada la butlleta, se’ls entregarà la targeta regal, que podran gastar en qualsevol dels comerços adherits. Tant la butlleta com el tiquet de compra o factura simplificada s’han de conservar per a poder reclamar el premi.

    Premis i participació

    Amb la campanya “Comprar a Ontinyent té premi”, es pretén incentivar el consum en el comerç de proximitat, oferint una experiència de compra atractiva per a la ciutadania. Els premis inclouen targetes regal valorades en 100 euros i pràctiques borses reutilitzables amb dissenys exclusius que promouen la sostenibilitat.

    Aquesta iniciativa s’emmarca dins de les activitats de la Setmana del Comerç d’Ontinyent, una proposta que té com a objectiu donar visibilitat al comerç local i afavorir l’economia de proximitat. Els 195 establiments que participen en la campanya ofereixen una àmplia varietat de productes i serveis, destacant la qualitat i la proximitat com a elements diferenciadors.

    Suport a l’economia local

    Des de l’Ajuntament d’Ontinyent, es destaca la importància d’aquest tipus d’iniciatives per a reforçar el teixit econòmic local. El comerç de proximitat és un motor clau per a l’economia de la ciutat, i aquesta campanya busca fomentar el consum conscient i responsable, alhora que es recompensa la fidelitat dels clients amb atractius premis.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Les festes de Sant Carles d’Ontinyent cancel·lades per discrepàncies entre la junta i el clero

    Les festes de Sant Carles, que s'han celebrat al barri d'Ontinyent des de 2010, han sigut cancel·lades aquest any...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -