18/10/2024 - 10:30
Més

    El Campus d’Ontinyent ofereix microcredencials en Intel·ligència Artificial, indústria tèxtil i murs medievals

    El Campus d’Ontinyent de la Universitat de València posarà en marxa durant els mesos d’octubre i novembre tres cursos de microcredencials universitàries dirigits a la ciutadania en general. Aquests cursos abordaran temàtiques tan diverses com la Intel·ligència Artificial Generativa aplicada als negocis, la indústria tèxtil valenciana i els murs medievals d’Ontinyent i Bocairent. A més, permetran als participants accedir a certificacions oficials reconegudes a nivell europeu.

    Gràcies al suport de l’àrea de Benestar Social de la Diputació de València, els cursos estaran disponibles a un preu molt assequible, tot i estar valorats en més de 800 euros. Els preus oscil·laran entre els 40 i els 150 euros, depenent de la duració i el contingut de cada curs. Aquests programes formatius representen una excel·lent oportunitat per a la formació contínua de les persones i estan oberts a participants de qualsevol edat i sense requisits previs.

    Els cursos sobre indústria tèxtil valenciana i murs medievals es duran a terme tant a Ontinyent com a Bocairent, mentre que el curs d’Intel·ligència Artificial tindrà lloc íntegrament a Ontinyent. La formació, segons va explicar la vicerectora de Cultura i Societat, Ester Alba, és “una aposta per la igualtat d’oportunitats, afavorint la formació contínua de les persones en zones de l’interior, com la Vall d’Albaida, Els Serrans i Utiel-Requena.”

    Cursos amb reconeixement oficial

    Les microcredencials, una modalitat formativa flexible i de curta durada, permeten als participants adquirir certificacions oficials reconegudes en tota la Unió Europea. Aquesta formació és possible gràcies a la col·laboració entre la Fundació General de la Universitat de València i la Fundació Campus Ontinyent, a més del suport de la Diputació.

    El curs sobre Intel·ligència Artificial Generativa aplicada als negocis, coordinat per Carlos Salvador, té com a objectiu oferir coneixements pràctics sobre l’ús de la IA per a millorar l’eficiència i la productivitat en l’àmbit empresarial. El curs consta de 15 hores de formació, repartides entre els dies 8, 14 i 22 de novembre, i tindrà un cost de 150 euros.

    D’altra banda, el curs de la indústria tèxtil valenciana, coordinat per Maria Luisa Vázquez, tindrà lloc del 22 d’octubre al 4 de desembre, i es dividirà en 20 sessions amb un total de 60 hores. També amb una durada de 60 hores, el curs sobre els murs medievals d’Ontinyent i Bocairent es realitzarà del 28 d’octubre al 18 de desembre. Ambdós cursos tenen un preu de 40 euros cadascun, gràcies a la subvenció de la Diputació.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El parc del Llombo portarà el nom de Juan Carlos Ferrero, tenista il·lustre d’Ontinyent

    El tenista ontinyentí Juan Carlos Ferrero, reconegut internacionalment pel seu triomf a Roland Garros el 2003 i per haver...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -