18/10/2024 - 10:36
Més

    L’Eset Ontinet comença la temporada de Tercera FEB amb un partit a Ontinyent

    L’Ontinyent Club de Bàsquet comença la temporada

    Aquest diumenge, l’Eset Ontinet, primer equip de l’Ontinyent Club de Bàsquet, iniciarà la seua aventura en la Tercera Divisió FEB. Després d’una pretemporada intensa, l’equip dirigit per Marc Escoda està preparat per debutar en la competició oficial davant del Molina Basket. El partit tindrà lloc a les 18.30 hores al pavelló Fernando Rubio del col·legi La Concepción d’Ontinyent, un esdeveniment esperat per l’afició local.

    Una pretemporada prometedora

    L’Eset Ontinet ha arribat a aquest debut en la lliga amb una gran confiança després d’una destacada pretemporada. En el seu últim amistós, disputat el passat dissabte, els d’Ontinyent es van imposar al CB Puerto Sagunto per 85-63, demostrant el seu bon estat de forma. A més, l’equip ha aconseguit guanyar tres dels quatre partits amistosos jugats, tots ells disputats a casa, un indicador positiu per a aquest inici de temporada.

    Més equips en acció aquest cap de setmana

    A banda del primer equip, altres categories del club també iniciaran la competició aquest cap de setmana. El sènior masculí d’Autonòmica, el Caixa Ontinyent, jugarà contra el Maristas Valencia B el dissabte a les 18.15 hores a València. Pel que fa als equips júniors, el Construcciones Francés, de categoria Preferent, té jornada de descans per la configuració del grup, però l’equip júnior de Zonal, l’Ontinyent CB, començarà la lliga rebent al CB La Foguera Canals. Aquest partit es disputarà el diumenge a les 11.00 hores al pavelló Europa.

    La resta d’equips de l’Ontinyent CB tenen previst començar la competició entre els caps de setmana del 19 i 26 d’octubre, completant així la posada en marxa de totes les categories del club per a la nova temporada.

    Suport local per a un gran inici

    El club i els seus jugadors esperen comptar amb el suport de l’afició ontinyentina en aquest primer partit de la temporada, una jornada que promet emocions fortes. Amb un equip motivat i el treball realitzat durant la pretemporada, l’Eset Ontinet vol començar amb bon peu i demostrar que estan preparats per competir en la Tercera Divisió FEB.

    Aquest partit serà una gran oportunitat per als amants del bàsquet de la ciutat de veure en acció a l’equip local, que lluitarà per aconseguir la primera victòria de la temporada a casa.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El parc del Llombo portarà el nom de Juan Carlos Ferrero, tenista il·lustre d’Ontinyent

    El tenista ontinyentí Juan Carlos Ferrero, reconegut internacionalment pel seu triomf a Roland Garros el 2003 i per haver...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -