02/10/2024 - 14:22
Més

    Ontinyent destaca a Alacant amb els dolços de la pastisseria Mora, amb més de 260 anys d’història

    Altres notícies

    Ontinyent ha estat present en la VI edició de la Fira Gastronòmica d’Alacant, on ha posat en valor un dels seus productes més tradicionals: els dolços centenaris de la pastisseria Mora. Aquest establiment, conegut per la seua llarga trajectòria i el seu títol de proveïdor oficial de la Casa Reial des de 1887, ha participat en el stand de la Diputació de València, oferint degustacions dels seus productes elaborats amb una recepta que es manté inalterada des de fa més de 260 anys.

    La regidora de Turisme, Mª José Alhambra, explicava que Ontinyent va debutar en aquesta fira l’any passat gràcies a la mediació de la Vicepresidenta 1ª Natàlia Enguix, i enguany s’ha tornat a apostar per promocionar els productes més representatius de la gastronomia local. “Els dolços de Mora són un producte emblemàtic que ens representa com a ciutat. Volem donar-los a conéixer en fires com aquesta, on es posa en valor la riquesa gastronòmica de l’interior valencià”, destacava Alhambra.

    Aquesta edició de la Fira Gastronòmica d’Alacant, celebrada del 27 al 30 de setembre, ha comptat amb més de 250 expositors en un espai de 36.000 m² i ha reunit a alguns dels cuiners més prestigiosos d’Espanya, amb 120 estreles Michelin i sols Repsol. A més de les degustacions dels dolços d’Ontinyent, el stand de la Diputació de València també va oferir mostres d’embotit variat, reforçant la diversitat de l’oferta gastronòmica valenciana.

    Entre les activitats destacades de la fira, els visitants han pogut gaudir de més de 400 ponències, tallers gastronòmics i la venda directa de productes. A més, s’ha celebrat una nova edició del campionat d’Espanya de truita de creïlles, un dels concursos més esperats de l’esdeveniment. Es calcula que més de 75.000 persones han visitat la Institució Firal Alacantina durant els quatre dies que ha durat la fira.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Augmenten els accidents amb porcs senglars en el tram de la CV-81 entre Bocairent i Ontinyent

    Dos accidents en 48 hores confirmen el risc del pas de porcs senglars en la CV-81 La presència de jabalins...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -