21/09/2024 - 5:25
Més

    Beniatjar aposta per la seguretat viària amb la segona fase de la CV-622

    Altres notícies

    L’Ajuntament de Beniatjar ha aprovat l’execució de la segona fase del projecte de remodelació de la carretera CV-622, que enllaça el municipi amb la CV-60. Amb la finalització d’aquesta obra, es busca millorar les connexions del poble i contribuir a la lluita contra el despoblament, un dels reptes que afronten molts pobles de la Vall d’Albaida.

    Aquest projecte, que es desenvolupa en dues fases, va completar la primera etapa amb una inversió de 900.000 euros. En aquesta primera fase, es van introduir millores substancials, com ara l’ampliació de la carretera a sis metres d’amplària, la creació de cunetes trepitjables i l’eliminació d’obstacles laterals, cosa que ha augmentat considerablement la seguretat viària i l’accessibilitat al municipi.

    L’alcalde de Beniatjar, Jaime Ferrer, ha destacat la importància d’aquest projecte, que ha estat fruit de moltes reivindicacions al llarg dels anys. A més, ha expressat el seu agraïment a les vicepresidentes Natàlia Enguix i Reme Mazzolari pel seu treball constant per fer realitat aquesta infraestructura. Ferrer va subratllar que “la millora de la carretera és fonamental per a l’economia local, majoritàriament agrícola, ja que una millor connexió facilitarà el funcionament de la cooperativa d’oli de Beniatjar”.

    A més, l’alcalde va remarcar que aquest projecte no sols aportarà seguretat, sinó que també afavorirà la prosperitat del poble, facilitant el desenvolupament de les activitats econòmiques locals. Els veïns de Beniatjar ja han percebut els beneficis de les millores realitzades en la primera fase, i esperen amb impaciència la finalització d’aquesta segona etapa, que consolidarà un accés modern i segur al municipi.

    Aquest projecte és un exemple de com les millores en les infraestructures poden tenir un impacte positiu directe en les comunitats locals, millorant la qualitat de vida i contribuint a evitar el despoblament que afecta moltes zones rurals de la Vall d’Albaida.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Generalitat i Ontinyent avancen en el desdoblament de la CV-81 i la prevenció d’incendis

    L'Ajuntament d'Ontinyent i la Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori continuen treballant conjuntament en diversos projectes per a...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -