19/09/2024 - 22:06
Més

    Els jutjats d’Ontinyent iniciaran la seua rehabilitació després de 7 anys

    Altres notícies

    La Conselleria de Justícia adjudica les obres de rehabilitació de la seu judicial de la capital de la Vall d’Albaida

    Els Jutjats d’Ontinyent, ubicats a l’avinguda Comte de Torrefiel, porten més de set anys protegits per xarxes de seguretat a causa del deteriorament de la seua façana. Ara, aquesta situació està a punt de canviar, ja que la Conselleria de Justícia ha adjudicat les obres de rehabilitació i millora de l’edifici a l’empresa Construcciones Enciso i José SL, després d’una proposta aprovada per unanimitat per la Mesa de Contractació de la Generalitat Valenciana.

    Adjudicació per unanimitat

    L’empresa Enciso i José ha sigut seleccionada gràcies a la seua experiència en la comarca de la Vall d’Albaida i les seues propostes tècniques. Les obres, que començaran pròximament, suposaran la instal·lació d’andamis per a la rehabilitació completa de la façana i altres elements exteriors de la seu judicial. Aquesta actuació no sols eliminarà les xarxes de seguretat que porten anys envoltant l’edifici, sinó que també reforçarà la imatge d’una infraestructura fonamental per a Ontinyent i la comarca.

    Els membres de la Mesa de Contractació han valorat molt positivament la proposta tècnica de l’empresa adjudicatària, destacant la seua capacitat per afrontar projectes d’alta complexitat. La decisió ha sigut aprovada de manera unànime, confirmant així que les obres es duran a terme dins dels terminis estipulats.

    Una empresa amb experiència a la Vall d’Albaida

    L’empresa Enciso i José SL compta amb una destacada trajectòria en la Vall d’Albaida. No és la primera vegada que aquesta companyia s’encarrega de projectes de rehabilitació i millora d’edificis històrics i públics a la comarca. Entre les seues actuacions més destacades es troben la rehabilitació del Monestir de Llutxent i la restauració de l’ermita de Villena. També ha realitzat intervencions en el sector educatiu, com les obres del CEIP La Solana d’Ontinyent, demostrant una sòlida experiència en la millora d’infraestructures de gran rellevància per a la comunitat.

    Aquesta adjudicació suposa un pas important per a la ciutat d’Ontinyent, ja que els Jutjats són un espai clau per al funcionament administratiu i judicial de tota la comarca. Amb la rehabilitació de l’edifici, no sols es garantirà la seguretat de la façana i els exteriors, sinó que també es millorarà l’eficiència energètica i es dotarà de millores estructurals que perduraran en el temps.

    Inici pròxim de les obres

    Es preveu que en els pròxims mesos s’inicien els treballs de rehabilitació, amb la col·locació dels andamis al voltant de l’edifici judicial. Els veïns d’Ontinyent i la resta de la comarca podran observar com aquesta actuació posarà fi a més de set anys de deteriorament visible, una situació que havia despertat la preocupació de molts ciutadans. L’objectiu principal és garantir la seguretat de les instal·lacions i dignificar una seu que és essencial per al bon funcionament de la justícia en la Vall d’Albaida.

    Aquesta actuació es suma a altres projectes de millora urbana que Ontinyent ha anat impulsant en els últims anys, reafirmant la importància de mantenir i cuidar el patrimoni arquitectònic i les infraestructures públiques. Amb aquesta obra, es pretén no sols millorar la funcionalitat de l’edifici, sinó també contribuir al benestar de la ciutadania i oferir un servei judicial en un espai adequat i modernitzat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -