19/09/2024 - 18:23
Més

    Els bombers controlen un incendi en un camió de combustible al polígon de Montaverner

    Altres notícies

    Aquest matí, al voltant de les 11:00 h, s’ha produït un incendi en un camió de combustible al polígon industrial de Montaverner. Segons han informat des del Consorci Provincial de Bombers, el foc ha afectat únicament la cabina del vehicle, sense causar danys al carregament de combustible ni als voltants.

    Les primeres actuacions d’extinció han estat iniciades per treballadors de les empreses properes al lloc dels fets, que amb extintors han intentat controlar el foc mentre arribaven els bombers. Afortunadament, aquests han arribat poc després i han pogut extingir l’incendi ràpidament, evitant així una situació més greu.

    Finalment han estat dues dotacions de bombers d’Ontinyent, juntament amb el cap del parc, qui han actuat este matí en resposta a l’avís d’incendi del camió. El conductor ha intentat sufocar el foc inicialment amb extintors, però sense èxit. L’incendi ha afectat únicament la cabina del vehicle, i gràcies a l’actuació ràpida dels bombers, s’ha evitat la propagació al semiremolc, que a penes portava càrrega en el moment de l’incident.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -