20/09/2024 - 5:44
Més

    Ontinyent acull el primer Ple del Consell de la Generalitat amb promeses de futures reunions

    Altres notícies

    El Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana a Ontinyent ha estat l’escenari del primer Ple del Consell celebrat a la ciutat, una reunió històrica que, segons el President de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, no serà l’última. Aquesta trobada marca un nou capítol en la relació entre Ontinyent i el govern valencià, amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per al futur de la ciutat.

    Carlos Mazón ha subratllat la importància d’aquesta reunió, destacant Ontinyent com una ciutat de referència amb grans inversions i una forta esperança en el futur. “Fa temps que volíem fer un plenari a Ontinyent. Aquesta ciutat representa coordinació i treball en favor dels interessos de la ciutadania, i és un lloc perfecte per a aquestes trobades”, ha assenyalat el President.

    Una reunió amb grans expectatives

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha expressat el seu agraïment per haver estat triats com a seu d’aquest important esdeveniment, just abans de la pausa estival. Rodríguez ha destacat que la presència del Consell a Ontinyent contribueix a donar visibilitat a la ciutat i reforça les bones relacions amb la Generalitat.

    L’alcalde també ha recordat les grans inversions que la Generalitat té en marxa a Ontinyent, com són el nou hospital, l’Institut de l’Estació, el Col·legi Martínez Valls i la nova seu judicial. Durant la reunió, va aprofitar per tractar amb la Consellera de Justícia temes relatius a aquestes inversions, i ha avançat que aviat es rebran bones notícies respecte a aquests projectes, que estan “ben canalitzats”, segons ha afirmat.

    Promeses de futur

    Carlos Mazón ha deixat clar que aquest Ple del Consell a Ontinyent és només el començament d’una sèrie de reunions que es preveu que continuen celebrant-se en la ciutat. “Podem anunciar amb total seguretat que no serà l’últim Ple del Consell a Ontinyent”, ha declarat, mostrant el compromís del seu govern amb la ciutat i la comarca de la Vall d’Albaida.

    El Ple del Consell és un òrgan clau en la presa de decisions de la Generalitat Valenciana, i la seua celebració a Ontinyent és una mostra de l’interès del govern per mantenir una presència activa en les diferents ciutats de la Comunitat Valenciana.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -