06/10/2024 - 6:30
Més

    El festival de circ i teatre continua omplint de festa i color els barris d’Ontinyent

    La dotzena edició del Festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent continua omplint de festa i color els diferents barris d’Ontinyent. Després de les últimes actuacions a la Plaça Major i Plaça de Sant Domingo aquest dimecres, amb els espectacles “Punch” de la companyia Fer Catastrofer i “El gran final”, de la companyia Buraaa Circus, la recta final de la programació arribarà a les places de la Coronació i la Concepció.

    En concret, aquest dijous 28 de desembre es pot gaudir d’una doble sessió amb dos espectacles a la Plaça de la Concepció. A les 12h tenia lloc l’espectacle “Versus” on els malabars i la música es convertien en protagonistes, i a les 18:30h “Rocket Carnival Clownz”, amb un quartet de divertits pallasos amb música en directe. El dotzé festival conclourà aquest divendres 29 de desembre amb una nova doble sessió a la Plaça de la Coronació: A les 12h es podrà gaudir de l’espectacle “La Coquette” amb el qual podrem veure acrobàcies, equilibris de mans, humor i circ; i finalment, el festival conclourà a les 18:30h amb “Volando Vengo” (Cia Kanbahiota Troupe) que oferirà al públic assistent l’espectacularitat d’un trapezi de vol.

    La regidora de Festes i Tradicions i coordinadora del festival, Àngels Muñoz, destacava “la bona afluència que estan tenint els espectacles, una iniciativa amb la que a més d’animar a veïnat i visitants a eixir pels nostres carrers, estem apropant la cultura a tots els públics”. Els detalls de la programació es poden consultar a la pàgina web municipal (www.ontinyent.es).

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    00:04:59

    Cap de setmana cultural a Ontinyent: sainet, bandes de música i concert d’Andreu Valor

    Aquest cap de setmana, Ontinyent comença a celebrar el 9 d’Octubre amb una sèrie d’activitats culturals que inclouen teatre,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -