18/10/2024 - 15:18
Més

    El pròxim 31 de desembre, Poble Nou tornarà a buscar l’Home dels Nassos

    Ontinyent es prepara per a reviure una de les seues tradicions més entranyables amb la cercavila per trobar l’Home dels Nassos. Un any més es repetirà la tradició infantil, que no només serà destinat als més menuts, sinó que convidarà a tot el poble a sumar-se a aquesta festa.

    El 31 de desembre, a partir de les 11.30 h, els carrers del Poble Nou d’Ontinyent es convertiran en l’escenari d’aquesta tradicional recerca. El punt de trobada serà la plaça de la Morereta, just al costat del Mercat de Dalt, on els participants es congregaran per a iniciar la cercavila.

    L’espera pregunta resonarà pels carrers, ja que els organitzadors interpel·laran a les veïnes i veïns amb un entusiasta “¿han vist l’Home dels Nassos?” que despertarà la curiositat dels habitants. La Muixeranga, amb les seues figures ben altes, serà la companyia perfecta per a mirar ben lluny, donant un toc tradicional i festiu a la celebració. A més, El Regall, acompanyat de dolçaines i tabals, amenitzarà la cercavila amb la seua música característica.

    Esperant a trobar l’Home dels Nassos, la comunitat ontinyentina es convida a participar en aquesta jornada plena de tradició i companyonia. Un esdeveniment que, any rere any, uneix a grans i xicotets per a celebrar l’arribada del nou any amb alegria i il·lusió.

    La organització anima a tots els interessats a acudir vestits de manera festiva i a portar els seus nassos, contribuint a la creació d’un ambient divertit i festiu. La cercavila és una oportunitat perfecta per a disfrutar de l’essència de la cultura local i compartir moments únics amb família i amics.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Noves ajudes municipals a Agullent per a la rehabilitació d’habitatges de més de 50 anys

    L'Ajuntament d'Agullent ha anunciat una nova edició del Pla d'Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -