06/10/2024 - 16:27
Més

    L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent Celebra el Seu 20 Aniversari Amb un Concert Memoràble

    Música en Celebració: Detalls del Tercer Concert de Temporada

    L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent fa un esperat retorn aquest octubre per oferir un concert commemoratiu que celebra dues dècades de música excepcional i contribució formativa.

    El tercer concert de la temporada 2023 de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, titulat “20 anys d’orquestra simfònica a Ontinyent,” tindrà lloc el proper 28 d’octubre a les 19.30 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent.

    Aquest esdeveniment musical commemora un projecte formatiu que ha influït positivament en les carreres de nombrosos músics valencians, tant a nivell nacional com internacional. La data del concert serveix com a testimoniatge del compromís de l’Orquestra amb la promoció de la música i la formació de nous talents.

    La direcció del concert recaurà en les expertes mans de Vicent Pelechano, un director d’orquestra reconegut per la seua capacitat intel·lectual i habilitats emocionals i psicològiques. Amb una carrera internacional, Pelechano ha dirigit orquestres a tot el món i ha guanyat diversos premis prestigiosos.

    La música del concert estarà dividida en dues parts. La primera inclou la icònica Simfonia núm. 40 de Mozart, una obra que destaca per la seua intensitat emocional i que mai va ser interpretada en vida del compositor.

    La segona part del concert comptarà amb la participació dels solistes internacionals Ruben Parejo, David Fons, Enrique Palomares i David Llacer, qui interpretaran obres de Salvador Bacarisse, Mozart, Schumann, Williams i Max Bruch, tot amb l’objectiu de transmetre bellesa i emotivitat a través de la música.

    Aquesta celebració musical, “20 anys d’orquestra simfònica a Ontinyent,” és el tercer dels quatre concerts programats per a l’any 2023 gràcies a la col·laboració d’AD LIBITUM, Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent, així com el suport continuat de les empreses i particulars que actuen com a mecenes de l’orquestra a través d’abonaments anuals, sense els quals aquest projecte no seria possible.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Un motorista de 28 anys mor a la CV-60 després de caure a la rotonda de l’Olleria

    Un motorista de 28 anys mor en un accident hui a la rotonda de l’Olleria, a la CV-60 Hui de...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -