19/09/2024 - 19:10
Més

    María José Silvestre Triunfa en el Desafiament de Ciclisme Extrem ‘Nord-Sud’ de 999 km

    Altres notícies

    La destacada ultraciclista María José Silvestre ha demostrat la seua vàlua en la primera gran prova de la temporada en enfrontar-se amb èxit als 999 quilòmetres del desafiament de ciclisme extrem ‘Nord-Sud’. Aquesta prova, organitzada per @norteabikepacking, ha unit les ciutats de Saragossa i Sevilla en una aventura èpica de bikepacking en autosuficiència.

    L’esdeveniment es va dur a terme en la modalitat de bikepacking, sense ajudes externes, i amb un límit estricte de 110 hores per a completar el desafiament. El recorregut va travessar les comunitats d’Aragó, Castella-la Manxa i Andalusia, utilitzant carreteres menys transitades que travessen la coneguda “Espanya abandonada.” Poblacions com Fuendetodos, Conca, Campo de Criptana i Lora del Riu van ser testimonis del pas dels intrèpids ultraciclistes.

    La travessia no va estar exempta de desafiaments, i María José va enfrontar condicions extremes que van incloure canvis bruscos de temperatura, calor abrasadora, la fatiga del somni i la lluita contra la falta d’energia. Malgrat aquestes adversitats, la ultraciclista va superar amb èxit aquest repte que posa a prova la resistència i la determinació.

    María José Silvestre s’ha consolidat com una figura destacada en el món del ciclisme extrem, i la seua victòria a ‘Nord-Sud’ és un testimoni de la seua dedicació i habilitats excepcionals. L’esdeveniment continua atraient a ciclistes valents i apassionats de tot el país, consolidant-se com una de les proves més emocionants i desafiadores en el calendari ciclista.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -