18/10/2024 - 14:30
Més

    Un nou accident de trànsit en la CV-60 deixa cinc ferits en Rugat

    Diumenge de vesprada, es va produir un aparatós accident de trànsit en la carretera CV-60, a l’altura del quilòmetre 20, en el terme municipal de Rugat. El sinistre, que va involucrar a dos vehicles, ha tornat a posar de manifest la preocupant taxa d’accidents i mortalitat en aquesta transitada via de la Vall d’Albaida.

    L’incident va tindre lloc al voltant de les 18.00 hores, quan un cotxe i una furgoneta van col·lidir violentament en la CV-60. Davant la gravetat de la situació, es va activar ràpidament una resposta d’emergència, mobilitzant a diversos equips mèdics i de rescat.

    Una unitat del SAMU (Servei d’Ajuda Mèdica Urgent) juntament amb dues unitats de SVB (Suport Vital Bàsic) es van desplaçar al lloc de l’accident, en conjunt amb l’equip mèdic d’Atenció Primària. A més, un helicòpter medicalitzat va ser requerit per al trasllat d’una xiqueta d’11 anys, víctima de politraumatisme, a l’hospital La Fe de València.

    En total, l’accident va deixar cinc persones ferides. Els altres quatre ferits, dos homes de 42 i 48 anys, una dona de 46 anys i una menor de 15 anys, presentaven fuetades cervicals i van ser traslladats en ambulàncies a l’hospital Francesc de Borja de Gandia.

    Aquest incident torna a posar en relleu la preocupant situació de la carretera CV-60 a la Vall d’Albaida, on aquest any ja va morir un home en un accident al seu pas per Montaverner, i el passat mes de Maig, Ximo Puig va anunciar el desdoblament de la CV-60 durant un miting a Ontinyent.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Noves ajudes municipals a Agullent per a la rehabilitació d’habitatges de més de 50 anys

    L'Ajuntament d'Agullent ha anunciat una nova edició del Pla d'Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -