20/09/2024 - 0:33
Més

    Natàlia Enguix pren aquest dimarts possessió com a diputada provincial per La Vall ens Uneix

    Altres notícies

    Natàlia Enguix, regidora d’Igualtat i Govern Obert i primera tinenta d’alcalde, prendrà aquest dimarts 21 de febrer càrrec com a diputada pel partit judicial de La Vall d’Albaida per La Vall Ens Uneix a la Diputació de València.

    Després de la renúncia del fins ara diputat Joan Sanchis, per centrar-se en la consolidació i expansió de Ens Uneix, Enguix arriba a la Diputació de València “per continuar el treball encetat per Joan Sanchis i continuar sent la veu de la comarca a les institucions valencianes”.

    Natàlia Enguix és llicenciada en ciències polítiques i sociologia per la Universitat de Granada i màster en Dret i Violència de Gènere per la Universitat de València. La nova diputada coneix bé la Diputació de València. Entre febrer de 2016 i juliol de 2018 va exercir de secretària de Presidència durant el mandat de Jorge Rodríguez, des d’on va impulsar la xarxa de municipis contra la violència de gènere, i des de juliol de 2019 i fins a este dimarts ha estat l’assessora de Joan Sanchis en la Diputació. A més, compta amb experiència a l’administració local on gestiona àrees tan importants com Hisenda, Personal o Igualtat i Transparència.

    Enguix explicava que “des de La Vall ens Uneix hem treballat durant tota aquesta legislatura per defensar els interessos d’Ontinyent i La Vall d’Albaida. Com ja ha estat fent Joan Sanchis durant aquests anys, continuarem escoltant als alcaldes i alcaldesses”. Aquest treball ha permès portar de primer mà les reivindicacions de pobles com Beniatjar, Bufali, Atzeneta d’Albaida, El Palomar o Ontinyent a la Diputació o reivindicar la necessitat del desdoblament de la CV-60, i que en paraules d’Enguix “continuarem impulsant perquè la nostra vocació és comarcalista. Farem valdre, una vegada més, l’agenda d’Ontinyent i de la Vall d’Albaida perquè es tracte igual a tots els pobles”.

    L’acte de possessió de Natàlia Enguix es podrà seguir a través del canal oficial de la Diputació de València a Youtube.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -