28/05/2024 - 12:06
Més

    Creu Roja afronta reptes socials a Ontinyent incorporant nous perfils voluntaris

    Altres notícies

    Creu Roja afronta nous reptes socials davant el complex context socioeconòmic actual impulsant la incorporació a Ontinyent, de nous perfils voluntaris de la localitat. Així ho va manifestar durant la Jornada “Passat, present i futur” celebrada dissabte passat 22 d’octubre el president provincial de Creu Roja a València, Juan José Collado, que va voler acompanyar al delegat de Creu Roja a Ontinyent, Manuel García.

    A més d’apuntalar la labor d’Inclusió social que Creu Roja realitza a Ontinyent, Agullent, Aielo de Malferit, Bocairent, Fontanars, l’Organització projecta un nou equip de persones voluntàries incorporades durant els últims dos anys, a més de reconéixer la labor del voluntariat amb major trajectòria.

    En l’actualitat, Creu Roja compta a Ontinyent amb 134 persones voluntàries que treballen en projectes d’atenció urgent a les necessitats bàsiques, amb el repartiment de lots d’alimentació i higiene i el repartiment d’aliments del FEAD, així com els acompanyaments a persones majors per a afavorir la seua xarxa social, projectes d’integració d’immigrants, com l’escola d’acolliment i assessorament jurídic. També es duu a terme el projecte d’intervenció familiar amb infància en risc, a través de les donacions de material escolar, que es vol ampliar amb la implantació de nous projectes orientats a infància i joventut i la implantació de Creu Roja Joventut.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -