29/05/2024 - 22:42
Més

    COEVAL rep una subvenció per a la millora de la competitivitat i sostenibilitat industrial

    Altres notícies

    La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit 257.107,38 euros a través del programa d’ajudes per a millorar la competitivitat i sostenibilitat industrial mitjançant accions desenvolupades per associacions empresarials d’àmbit multisectorial i comarcal, i el programa d’ajudes per a donar suport a actuacions que milloren la competitivitat de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, desenvolupades per entitats gestores.

    La secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Rebeca Torró, ha subratllat que aquestes ajudes “posen de manifest la ferma aposta, el compromís i el suport de la Conselleria a les organitzacions empresarials i a les Entitats de Gestió i Modernització (EGM) que dinamitzen la indústria de les comarques de la Comunitat”.

    D’aquesta manera, ha detallat que les subvencions s’han distribuït entre un total de set associacions empresarials i 12 entitats de gestió. En concret, s’han destinat 146.023,34 euros a l’Associació d’Empresaris de Parcs i Polígons Industrials de la Ribera Baixa, l’Agrupació Comarcal d’Empresaris, l’Associació Empresarial Alzira, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval), l’Associació d’Empresaris d’Ibi i Comarca (Ibiae), l’Agrupació Empresarial d’Algemesí (Empal) i l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre.

    Entitats de Gestió i Modernització

    Torró ha destacat la importància de les EGM, una nova figura jurídica que contempla la Llei d’àrees industrials, i que està facilitant “la millora de la qualitat i les infraestructures dels parcs empresarials per a fer-los més atractius per a la implantació de nous projectes que generen ocupació sostenible i de qualitat”.

    Cal recordar que la Conselleria d’Economia Sostenible, a través de l’Ivace, està assessorant els ajuntaments per a facilitar la seua creació en els espais industrials de la Comunitat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -