04/05/2024 - 18:48
Més

    Baixes a la banqueta de La Puríssima

    Altres notícies

    El gran treball que està realitzant-se al Club Deportivo Ontinyent es veu reflectit en el gran interès que n’hi ha des d’altres llocs tant per alguns dels jugadors del club, com per a entrenadors que han dirigit algun dels 21 equips que van defensar la passada temporada 2020/2021.

    És el cas del que ha estat el responsable no sols del primer equip, sinó que a més, era el Director Tècnic de l’Escola, Nacho Cantó, qui ha acceptat altre repte esportiu setmanes després d’haver renovat per continuar al capdavant del Amateur.

    Nacho va aterrar a La Puríssima fa poc més d’un any, provinent del CE Bocairent de 2a Regional, i el treball que ha realitzat esta darrera temporada ha fet que equips de superior categoria s’hagen fixat amb el d’Alcoi per a capitanejar altres projectes esportius.

    Davant esta situació, el Director Esportiu del Club, Pascual Donat, ja s’ha ficat ma a l’obra per buscar un entrenador pel Deportivo Ontinyent, i segurament els propers dies tindrem el nom del propietari de la banqueta del Amateur.

    Tampoc continuarà a l’estructura esportiva qui havia estat estes dues últimes temporades entrenador del Cadet C, Miquel Úbeda, qui també ha acceptat l’oferta d’altre Club per a entrenar fora de La Puríssima, la que ha estat sa casa les darreres quatre temporades, dos a l’Infantil i altres dues al Cadet; el que obliga a la Secretaria Esportiva del Club a buscar més entrenadors que aposten pel projecte del club.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -