30/04/2024 - 12:36
Més

    La SUAMO convoca un concurs per triar logotip conmemoratiu del seu 75 aniversari

    Altres notícies

    La Societat Unió Artística Musical Ontinyent convoca un concurs per a seleccionar el logotip amb el qual s’identificarà el 75 Aniversari de la seua època moderna (1946-2021). Aquesta imatge s’utilitzarà per a identificar i difondre les activitats que es realitzaran des de juliol de 2021 fins a juliol de 2022.

    En aquest concurs poden participar persones majors de 16 anys, siguen o no professionals. Cada participant podrà presentar un màxim de dos treballs, que hauran de ser originals i inèdits. El logotip haurà de reflectir el caràcter i història de l’associació cultural més antiga d’Ontinyent. El periode de presentació comença ja i acaba el divendres 21 de maig de 2021. Les bases estan a la disposició dels interessats en la pàgina web de la Societat Musical: suamontinyent.com. Per a qualsevol dubte o informació addicional, contactar per correu electrònic (secretaria@suamontinyent.com) o per telèfon (96 238 10 30 – matins).

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -