30/04/2024 - 20:37
Més

    Bocairent enceta la segona edició de la campanya “Mossets de plaer”

    Altres notícies

    La proposta gastronòmica amplia període a tot el mes d’agost i passa de deu a dotze establiments participants

    Des d’aquest dimecres, 1 d’agost, fer-se una tapa a Bocairent té un al·licient especial perquè pot anar acompanyada de beguda per tan sols dos euros en dotze establiments. La segona edició de la campanya “Mossets de plaer” impulsada per la Regidoria de Turisme arranca així amb més força per ampliar en dos els locals adherits i per allargar-se a tot el mes “després de la bona acollida rebuda l’any passat”, segons la titular de l’àrea, Noelia Vañó.

    A més de l’aperitiu promocionat, els clients podran votar la millor proposta així com, en el cas d’haver passat almenys per huit comerços, accedir al sorteig de diferents premis oferts pels hostalers mateixos. D’aquesta forma, es pretén “dinamitzar l’activitat dels bars i dels restaurants durant l’agost tant entre els veïns que romanen ací com entre les nombroses persones que ens visiten”, tal i com apunta Vañó, “perquè la gastronomia és un atractiu indissociable a l’oferta turística de Bocairent”.

    Els “mossets” preparats van des d’una torrada de sobrassada amb formatge i marinada amb mel (el Ravalet) a un nugadet de calamar amb oli i tinta (l’Esglai) passant per una rosquilleta d’estiu (Sifó) i per orxata i fartons (la Jijonenca). A més, una ensalada de formatges és l’opció del Càmping Mariola; una torrada amb tomaca, formatge i anxova la del Terrat, i la pericana la de les Coves. Per la seua banda, la Rotonda se centra en la seua tradicional “fresca” mentre que Solbes aposta per una barqueta de vinagreta amb pernil i ou de guatlla. Finalment, els hotels l’Àgora i l’Estació participen amb un esgardat amb sardina i oliva negra i amb una torrada de formatge de cabra amb ceba caramel·litzada, respectivament; mentre que el Riberet contempla una barqueta de calamarsons amb ceba confitada.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Renovació de la línia Xàtiva-Alcoi: Inversió de 84 milions d’euros per millorar el transport a la Vall d’Albaida

    El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible d'Espanya ha adjudicat les obres per a la renovació integral de la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -