05/05/2024 - 0:23
Més

    El Banc de Naus i Locals d’Ontinyent augmenta un 29% els inscrits des de 2015

    Altres notícies

    El Banc de Naus Industrials i Locals Comercials impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent ha augmentat un 29% els espais inscrits des de 2015. En concret, l’any 2018 va tancar amb 98 naus industrials i locals comercials, dels quals 52 eren naus (28 en 2015) i 46 locals (no es van inscriure locals en 2015). L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, recordava que amb el recent augment aprovat pel ple de les quantitats subvencionables per a lloguer de les mateixes “fem un nou pas en l’aposta per dinamitzar l’activitat econòmica al municipi, i a seguir fent de la nostra una ciutat d’atracció també per a les empreses i negocis”, destacava.

    Cal recordar que el “Banc de Naus i Locals” incorpora naus industrials i locals comercials que estiguen sense activitat perquè els propietaris els oferisquen en règim de lloguer a un preu preferent és una de les ferramentes creades pel Govern d’Ontinyent per atraure emprenedors i emprenedores per desenvolupar la seua activitat a la ciutat. Junt a aquesta borsa l’Ajuntament ofereix una línia d’ajudes per afavorir el pagament del lloguer en tant que el 50% de la subvenció que es puga concedir a l’emprenedor va directament al propietari dels locals i naus.

    Per seguir avançant en esta línia, el ple va aprovar recentment la modificació de l’ordenança per augmentar la quantitat subvencionable per a naus i locals passant de 900€ a un màxim de 1.800€ per a locals comercials i de 1.800 a 3.600€ per a naus industrials, mantenint el 50€ de la despesa de lloguer. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, manifestava que esta modificació respon a “l’interès de l’Ajuntament per aconseguir una gestió més eficient dels recursos públics i promoure encara més l’obertura de nous establiments”, incidia.

    Tant el Banc Municipal de Naus i Locals com les ajudes a l’arrendament del lloguer són sols dues de les iniciatives que el que encapçala Jorge Rodríguez ha posat en marxa per impulsar l’activitat econòmica. A més, les empreses generadores de llocs de treballs indefinits poden optar a bonificacions de l’IBI, així com ajudes a per a l’elaboració de catàlegs i participació en fires nacionals i internacionals. El regidor explicava que “els emprenedors i emprenedores són la base per a la creació de llocs de feina, i volem seguir recolzant-los perquè això ajudarà a la ciutat a continuar potenciant la seua activitat econòmica”, destacava.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -