18/10/2024 - 8:00
Més

L’ESET ONTINET suma la seua dotzena victòria

L’ESET ONTINET sumava el passat diumenge la seua dotzena victòria després de guanyar al C.B.M BENIFAIÓ ROQUETTE amb un resultat de 82-64. D’aquesta manera, l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet d’Ontinyent continua líder a la classificació amb dos punts més que el següent equip i sent el conjunt que compta amb menys derrotes, només dues.

Els de Nico Sánchez van controlar els dos primers períodes. Alguns errors e imprecisions al joc de l’ESET ONTINET va fer que perderen el tercer quart, encara que sempre van anar per damunt al marcador i l’equip rival no va apropar-se a menys de 5 punts. Finalment, a l’últim quart l’equip del Martínez Valls va tornar a controlar el partit.

La pròxima cita de l’ESET ONTINET serà aquest dissabte, quan viatjarà fins a Alacant per a enfrontar-se al C.A. MONTEMAR. L’entrenador, Nico Sánchez, explicava que “estem fent una temporada molt bona però sabem que no podem confiar-nos, i la derrota contra el UA FUNDACIÓN LUCENTUM ens ho va demostrar. Per això no abaixem la guàrdia i setmana a setmana continuem analitzant els nostres errors i intentant millorar de cara al partit següent. Sabem que la pista del C.A. MONTEMAR és una de les més difícils de la lliga i que tenen jugadors molt importants, i que si estan a ple rendiment tindrem un partit prou complicat” declarava l’entrenador.

D’altra banda, el sènior femení ESET ONTINET tornarà a la competició després d’una jornada de descans. Serà aquest diumenge a partir de les 16:30 hores al Poliesportiu d’Ontinyent, on s’enfrontarà al C.B. ASPE.