05/05/2024 - 12:01
Més

    Dos detinguts per robar 4 gossos d’Aielo de Malferit

    Altres notícies

    La Guàrdia Civil ha detingut en Torrent a dues persones per la seua implicació en diversos robatoris en Aielo de Malferif on els detinguts van sostraure 4 gossos, joies i rellotges.

    En la matinada del passat dia 4 d’agost diversos agents de la Guàrdia Civil de Picassent van observar moviments sospitosos de diverses persones que circulaven en un vehicule per l’àrea de servei Torrent-Picassent de la autovia A-7 sentit Barcelona.

    Davant el nerviosisme d’aquestes persones es va procedir a realitzar la seua identificació i registrar el vehicule, on es va trobar a l’interior de l’habitacle varis rellotges, i diverses joies, a més d’alicates de cort una barra de ferro, guants i llanternes, també en el maleter del vehicle es va descobrir a quatre cans de diferents grandàries amuntegades, els quals presentaven signes d’asfíxia a causa de la grandària reduïda de l’habitacle, lligats amb cordes que li oprimien el coll i elevada temperatura (30 graus exteriors) i desconeixent quant temps portaven dins del maleter.

    Fruit de les intenses gestions efectuades amb la Guàrdia Civil, a més de la col·laboració de la Policia Local de Picassent, es va poder comprovar que els gossos pertanyien a una persona que residia en Aielo de Malferif.
    Posteriorment es va comprovar que s’havia produït el robatori en un xalet i en un magatzem de la citada localitat, sent reconegut pels propietaris els rellotges i les joies sostretes, ja que algunes estan gravades, d’igual forma els gossos sostrets van ser reconeguts i identificats pel propietari.

    Per aquests motius es va procedir a la detenció de dos homes de 47 i 58 anys d’origen espanyol i residents a Castelló per delictes de robatori amb força continuats, maltracte animal, i robatori i furt de vehicule a motor.

    Amb aquesta actuació la Guàrdia Civil de València ha aconseguit en poques hores esclarir diversos robatoris amb força, detenir als autors i recuperar els efectes sostrets, a més de rescatar a 4 cans amuntegats en un maleter.
    Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció no 5 de Torrent.

    Font: Guàrdia Civil

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -