30/04/2024 - 22:25
Més

    Ontinyent acull una jornada sobre noves oportunitats d’ocupació i formació a Europa

    Altres notícies

    El Conseller de la Xarxa Eures a València serà un dels ponents

    Diego Moliner Villodre, Conseller de la Xarxa Eures a València, visitarà Ontinyent per parlar sobre noves oportunitats d’ocupació i formació a Europa. La intervenció de Moliner formarà part d’una jornada organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat a través de l’oficina de Promoció Econòmica una jornada informativa sobre noves oportunitats d’ocupació i formació a Europa.

    Esta jornada, de caràcter gratuït, es realitzarà el proper dia 3 d’abril a l’Oficina de Medi Ambient, al carrer Maians, i es dividirà en dues parts. De 9:30 a 11:00 hores, Alberto Zahonero Vaquero, Coordinador de projectes europeus de l’Associació per a la Promoció de Projectes Educatius y Formatius Europeus (APEU), parlarà de “Noves possibilitats de formació a Europa: Les estades transnacionals”, una exposició de les possibilitats de formació professional i ocupacional per a estudiants i treballadors a nivell europeu, fomentant la mobilitat.

    Posteriorment, de 11:00 a 12:30 hores, el Conseller de la Xarxa Eures a València, Diego Moliner, explicarà com “Treballar a Europa a través de la xarxa Eures”. Moliner explicarà que és la Xarxa Eures (European Employment Services), quins serveis ofereix, així com ofertes d’ocupació disponibles per a treballar a Europa.

    A l’acabament es realitzarà un torn de preguntes per a resoldre possibles dubtes dels assistents. Tot i que l’assistència és gratuïta, és necessari comunicar la inscripció a través del telèfon 96 291 82 27 o el correu electrònic adl2.Ontinyent@cv.gva.es

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Renovació de la línia Xàtiva-Alcoi: Inversió de 84 milions d’euros per millorar el transport a la Vall d’Albaida

    El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible d'Espanya ha adjudicat les obres per a la renovació integral de la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -