05/05/2024 - 19:00
Més

    El CLJO celebra 25 anys amb nova seu i dues jornades d’activitats

    Altres notícies

    El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent aquest any 2016 està de celebració. L’entitat compleix 25 anys de trajectòria i per aquest motiu, s’han organitzat amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent diferents actes i activitats per al cap de setmana del 21 i 22 d’octubre.

    El membre del CLJO Javi Vaello, explicava que, el divendres 21 d’octubre a partir de les 19.30 hores, tindrà lloc la inauguració de la seu del CLJO al carrer c/Ramon llin, numero 10. Un espai municipal que la regidora de Joventut, Katty Ushiña, destacava “l’alta funcionalitat d’aquestes instal·lacions, amb més de 1000m2 entre local i pati, que permet tota classe d’activitats com les que hui es presenten”. La regidora ha agraït la tasca del Consell en estos 25 anys, i ha donat l’enhorabona a tota la joventut d’Ontinyent.

    Després d’aquest acte inaugural, s’encetarà una taula redona per parlar de les estratègies i ferramentes per aplicar polítiques de joventut, igualtat i participació a Ontinyent amb els següents ponents convidats: Alberto Ibañez (Secretari Autonòmic d’inclusió i de l’Agència Valenciana de la igualtat i director general de l’Institut Valencià de la Joventut), Isabel Garcia (Diputada de joventut, esport i igualtat de la Diputació de València), Francisco J. Marco (President del Consell de Joventut de la Comunitat Valenciana i responsable d’igualtat) i Katy Usiña (Regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent).

    La tècnica del CLJO, Nati Anaya, també recordava que el dissabte 22 d’octubre, de 10 del matí a les 20 hores de la vesprada, hi haurà un Skatepark muntat per gaudir d’aquest esport, amb música, concursos, obsequis, etc. Les activitats continuaran amb una passejada amb bici i dinar pel barri de Sant Rafel, organitzada per Muntis i Ontinyent en bici. L’eixida serà a les 12 del matí a la porta de la seu del CLJO (c/Ramon llin, 10).

    A les 17:30 hores s’inaugurarà la VI Fira d’associacions, amb l’actuació en directe del grup de joves Esir, i més tard tindrà lloc una xerrada a càrrec de les Merudes i Més que dones. Per concloure aquesta celebració, s’ha organitzat un sopar popular amenitzat per una xaranga, que tindrà un cost de 3 € i els i les ingressades hauran d’inscriure’s abans del divendres 21 d’octubre a la seu del CLJO.

    Des del CLJO s’ha convidat a tots i totes a aquests actes del 25 aniversari de l’entitat, per tal de gaudir junts d’aquesta celebració. A més, també han agraït la col·laboració de les associacions que han participat en la programació de les activitats del 25 aniversari.

    Font: Consell Local de la Joventut d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -