04/05/2024 - 12:39
Més

    Ontinyent exposa aquest dijous en la Universitat d’Alacant el cas d’èxit del seu Consell Econòmic i Social

    Altres notícies

    El regidor de Política Econòmica d’Ontinyent, Pablo Úbeda, exposarà aquest dijous en la Universitat d’Alacant el cas d’èxit del Consell Econòmic i Social ontinyentí. La institució educativa ha convidat Úbeda a explicar al seu alumnat les activitats amb que el municipi impulsa la dinamització de l’economia local, al marc del curs d’estiu titulat “Instruments de Desenvolupament Local i Territorial. 30 anys innovant? Balanç i propostes de futur”, que està tenint lloc esta setmana a Villena, comptant amb la participació de representants polítics, professionals i tècnics en diverses àrees així com professors d’universitats de tota Espanya.

    El conjunt del curs pretén analitzar, de forma integrada, els resultats de trenta anys de polítiques, accions i existència de professionals de desenvolupament local a Espanya. Al cas concret de la intervenció del regidor ontinyentí, aquest parlarà del cas del CES d’Ontinyent en una exposició que tindrà lloc entre les 18:00 i les 20:00 hores a la qual també participaran representants dels municipis d’Alcoi, Elda i La Laguna, que parlaran dels casos dels seus municipis.

    Úbeda exposarà de l’estructura i composició del CES, convocatòries, competències, dotació pressupostària, el paper dels consells de Participació Ciutadana, les diferents comissions de treball del CES, així com les comissions tècniques : la de foment de l’activitat econòmica urbana, que coordina les activitats de promoció i dinamització de la ciutat, que programa les campanyes comercials ; i la comissió de foment d’inversions i innovació empresarial, que coordina les activitats relacionades amb la innovació i les noves tecnologies.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Plataforma per la Reindustrialització Territorial impulsa l’aprenentatge mutu entre empresaris de la Vall d’Albaida

    La Plataforma per la Reindustrialització Territorial, que integra COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida), FEDAC (Federació Empresarial de...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -