02/05/2024 - 5:12
Més

    Ontinyent guardona als seus estudiants amb millors expedients acadèmics

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Ontinyent ha guardonat 24 estudiants de primària i secundària que al curs 2014/2015 finalitzaren els seus estudis amb matrícula d’honor. El Coordinador de Política per a les Persones, Jaime Peris, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, lliuraven a cadascú d’ells i elles un diploma acreditatiu a l’excel·lència al rendiment acadèmic, així com un lot de llibres sobre Ontinyent i altres regals.

    Els alumnes guardonats en Educació Primària eren Olga García, Jordi Gramage i Vicent Llin del CEIP Bonavista; Neus Sanz, Carlos Sevilla i Marc Soriano del Col·legi Sant Josep; Marta Conca, Vlad Galán i Lidia Ortolá del CEIP Carmelo Ripoll; Andrea Francés, Carmen Garmage i Emma Gramage del CEIP Vicente Gironés Mora; Lucas Cerdá, Joan Martínez i María Xia Silvestre del Col·legi La Concepción; Laia Aliaga i Adrià Ferrero del CEIP Lluis Vives; i Lucia Belda, Mar Cortés i Javier Micó del Pureza de María. Quant als guardonats en Secundària eren Celia Lliso, Mª José Pasqués i Isabel Ana Riera del del CC Pureza de María, i Alba Tolsá del IES l’Estació.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

    La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -