30/05/2024 - 9:10
Més

    Obra social de Caixa Ontinyent edita “Fungicultura. Cultiva bolets a casa”

    Altres notícies

    Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat “Fungicultura. Cultiva bolets a casa”, un manual dirigit a tots aquells que vullguen iniciar-se en el cultiu de bolets, tant de forma domèstica com a nivell agroempresarial.

    L’autor, Antoni Gandia, Enginyer tècnic forestal i Màster en Biotecnologia Molecular de Plantes, acosta la ciència de la fungicultura i explica a més com utilitzar els bolets i fongs per a restaurar ecosistemes, informació sobre el seu ús medicinal, de conservació o preparació de licors, formatges i cervesa, entre altres.

    “Els bolets són un aliment nutritiu i amb propietats terapèutiques per a les persones i l’ecosistema. Formen part del nostre bagatge cultural i gastronòmic, actualment el seu cultiu pot convertir-se en una indústria fructífera i revitalitzadora per a l’economia rural de la nostra zona”, assenyala Gandia.

    La nova publicació, de la que s’ha realitzat una tirada inicial de 700 exemplars, serà distribuïda a través de la xarxa d’oficines de Caixa Ontinyent i de “La botiga”, la tenda online de la web de la seua obra social (obrasocial.caixaontinyent.es), a un preu de 12 euros.
    Des de 1995, Obra Social de Caixa Ontinyent desenrotlla un programa de publicacions, tots ells referents a temes autòctons i que tenen com a finalitat incentivar i fomentar la investigació i divulgació del patrimoni cultural de les localitats del seu àmbit d’actuació.

    Este llibre se sumarà al fons editorial acumulat en 18 anys, que actualment es compon de 102 llibres i 43 discos, en el que han participat, com a autors o intèrprets, més de 3.500 persones, i el volum de distribució del qual supera ja els 270.000 exemplars.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -