30/05/2024 - 18:34
Més

    Ontinyent s’integra en la comissió destinada a la captació de fons europeus de la Xarxa Innpulso

    Altres notícies

    Jorge Rodríguez participa a Madrid a la jornada constitutiva de la Xarxa de Ciutats Innovadores impulsada pel Ministeri d’Economia

    Ontinyent formarà part de la comissió de la Xarxa Innpulso destinada a la captació de fons europeus per part d’aquesta entitat impulsada pel Ministeri d’Economia i Competitivitat. Així es confirmava a l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, a la jornada constitutiva de l’associació de municipis de la Xarxa Innpulso, que tenia lloc aquest dimecres a la seu d’IMDEA Energia de Móstoles.

    El primer edil ontinyentí acudia a la trobada amb l’alcalde d’Alcoi, Antoni Francés, municipi que, igual que Ontinyent, ha estat guardonat amb el distintiu de Ciutat de la Ciència i la Innovació. A més de formar part de la comissió que treballarà per aconseguir fons europeus dins de la “Estratègia 2020” i que serà liderada per l’Ajuntament de València (que té un departament especialitzat en aquestes funcions) la ciutat s’ha integrat a la Comissió de de Potenciació d’eines per a la generació de Pimes Innovadores.

    L’Alcalde d’Ontinyent arribava a aquesta primera sessió amb el recent anunci, per part de les universitats de València i Alacant, de la implantació a Ontinyent d’una càtedra conjunta destinada a la innovació i la internacionalització de les empreses. La jornada començava amb tres ponències dedicades a la contractació pública innovadora, Les ciutats obertes, transparents i eficients i Estratègia urbana Sostenible. Posteriorment, es constituïa el ple de l’associació, que passa a tenir personalitat jurídica pròpia i pressupost.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -