05/05/2024 - 19:50
Més

    II Master Class de trompeta i vent metall Manuel López Torres

    Altres notícies

    L’Escola de Música de l’Agrupació Musical Ontinyent va organitzar el passat dissabte 9 de febrer la II Master Class de trompeta i vent Metall impartida per D. Manuel López Torres, professor i pedagog de trompeta i autor del llibre “Forma y estudio de la trompeta y master class trompetaotros instrumentos de viento metal”.

    La cita va transcórrer al llarg de tota la jornada del dissabte, acabant aquest curs amb una audició oberta a tot el públic on els pares dels alumnes i assistents van poder gaudir del que havien aprés durant el dia. A més, ens van acompanyar des de la marca d’instruments de vent metall Stomvi que van exposar els seus instruments per a que tots els participants a la Master Class provaren aquestos instruments de gran qualitat.

    Des de l’Escola de Música de l’Agrupació, valoren molt positivament aquesta activitat que va començar el curs passat i que és portarà a cap per molts anys més.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -