05/05/2024 - 18:35
Més

    Es millora l’estat de la gespa artificial del Clariano

    Altres notícies

    També es buscarà l’origen de les filtracions d’aigua que es produeixen als vestidors

    Aprofitant el descans a la competició de futbol degut a les dates nadalenques, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent està procedit estos dies a una actuació de millora de l’estat de la gespa artificial de l’Estadi Municipal El Clariano. En concret, dues màquines compactadores estan deixant a punt el terreny de joc, a la superfície del qual a més a més s’està distribuint cautxú, que permet una millor conservació. Segons explica el regidor d’Esports de l’ajuntament, Pepe Pla, “està actuació era necessària per a la conservació i bon ús de la gespa, ja que el fet de mantenir-la en òptimes condicions és imprescindible per a la pràctica del futbol a nivell de competició”.

    Per altra banda, l’empresa que s’encarrega del manteniment de la gespa i els tècnics de l’Ajuntament d’Ontinyent estan realitzant les pertinents investigacions per detectar l’origen d’unes filtracions que provoquen que entre aigua als vestidors en els dies de pluja, i estos arriben a quedar inundats. En paraules de Pepe Pla, “des de la regidoria d’esports tenim molt present que no s’ha de descuidar el manteniment de les instal·lacions esportives municipals, i per això fem un seguiment continuant del seu estat per actuar allà on siga necessari en cada moment”, destacava el regidor.

    [adrotate banner=”13″]

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -