04/05/2024 - 22:12
Més

    Resum del Concert d’Alejandro Sanz a Ontinyent

    Altres notícies

    El passat 3 d’agost Alejandro Sanz va actuar a Ontinyent amb la seua gira “la musica no se toca”, un concert multitudinari on es llançaren deu mil entrades a la venda el passat mes de juny, i on finalment fans arrivats de tot el territori espanyol acudiren a la ciutat per poder gaudir d’un artista internacional.

    Tres dies abans, va començar el muntatge i els preparatius per al concert al estadi municipal El Clariano, on 24 tones de pes donaven forma un escenari de setze metres d’altura, i vint d’amplària, amb un euip de so de cent-mil vats de potència on van estar treballant prop de quaranta persones.

    Junt a una de les portes que dona accès al estadi, el mateix dijous arrivaren les primeres fans del cantant a l’espera d’aconseguir el millor lloc per al concert.

    Finalment durant la jornada del dissapte arrivaren la resta de fans i el públic que no va voler pedres l’únic concert del cantant que es va realitzar a la Comunitat Valenciana durant aquest estiu.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -