28/05/2024 - 17:45
Més

    Miquel Soler impartirà una conferencia a Quatretonda sobre “El Futur de l’Educació al País Valencià”

    Altres notícies

    El Vicesecretari d’Educació del PSPV-PSOE, Miquel Soler, impartirà el proper divendres una conferència a Quatretonda sobre “El Futur de l’educació al País Valencià”. L’acte tindrà lloc a partir de les 19:30 hores al Saló d’Actes de l’Ajuntament de Quatretonda, i comptarà també amb les intervencions del Secretari General dels socialistes de La Vall d’Albaida, Jorge Rodríguez; el Secretari General del PSPV de invitació educació-1Quartetonda, David Mahiques, i el Secretari d’Educació de l’Executiva Comarcal Socialista, Rubén Gomar.

    El Vicesecretari d’Educació del PSPV-PSOE, Miquel Soler, impartirà el proper divendres una conferència a Quatretonda sobre “El Futur de l’educació al País Valencià”. L’acte tindrà lloc a partir de les 19:30 hores al Saló d’Actes de l’Ajuntament de Quatretonda, i comptarà també amb les intervencions del Secretari General dels socialistes de La Vall d’Albaida, Jorge Rodríguez; el Secretari General del PSPV de Quartetonda, David Mahiques, i el Secretari d’Educació de l’Executiva Comarcal Socialista, Rubén Gomar.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -