medieval2020

Finalitzen les obres de millora del Polígon industrial del Carrascot de l’Olleria

Tal i com estava previst, han finalitzat ja les tres actuacions de millora que s’han portat a terme, en els últims mesos, al Polígon industrial del Carrascot de l’Olleria. La última a fer-ho ha sigut la regeneració de diferents zones verdes, així com la construcció d’una barrera vegetal entre la carretera i el polígon. L’objectiu d’esta actuació, que al igual que la construcció del dipòsit contra incendis i el circuit tancat de videovigilància ha estat subvencionada per l’IVACE, és millorar la imatge del polígon fent se siga més agradable tant per a les milers de persones que treballen en ell, com per als nombrosos clients que acudeixen a diari.
S’ha regenerat la zona amb espècies autòctones, a les que se s’ha col·locat una malla de llenç biodegradable perquè ajude al seu creixement al mateix temps que es protegeix el medi ambient. També s’ha finalitzat el tram de carril bici que faltava entre el polígon i el camí d’Alfarrasí

El dipòsit contra incendis també està acabat
En uns dies s’omplirà també el dipòsit contra incendis que s’ha construït al polígon. Li caben un milió de litres d’aigua que ajudaran a sufocar les flames, en cas d’incendi en alguna de les naus del polígon. “La xarxa d’aigua que tenim no tenia suficient pressió, per a sufocar un incendi en cas de necessitat, un problema que queda totalment solventat amb este dipòsit que permetrà als bombers poder atacar les flames amb la major brevetat possible”, afirma Ruth Martínez, Regidora d’Urbanisme.
Estes dues actuacions tenen un pressupost superior als 721.000 €, subvencionat al 100% per l’IVACE.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Mancomunitat s’uneix el 25N a la lluita contra la violència de gènere amb un acte comarcal

L’Àrea d’Igualtat celebrarà a Alfarrasí una concentració al marc del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència Masclista