728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Alfarrasí > Alfarrasí es prepara per a una nova edició de la seua fira comercial

Alfarrasí es prepara per a una nova edició de la seua fira comercial

Demà divendres, Alfarrasí celebra la seua tercera edició de la Fira d’Estiu, una fira comercial que enguany duplica els expositors passant de 16 a 30 espais entre associacions i comerços que oferiran els seus productes als visitants.

La inauguració es realitzarà demà divendres a les 19 h amb la visita de les autoritats, posteriorment a les 23 h es realitzarà un concert a càrrec de l’Agrupació Musical “La Banda” d’Alfarrasí. La jornada de dissabte s’iniciarà a les 10h del matí, on hi haurà castells inflables i atraccions per als més menuts durant tot el dia. A les 19h de la vesprada hi haurà una desfilada de models a càrrec d’Irest Salò a la Sala Multiussos. Es conclourà la jornada amb un sopar de quintes a les 22h (Car reservar taula i cadires a l’Ajuntament). Finalment diumenge, a les 10:30 h es realitzarà la XXVI Volta de Vehicles clàssics a la Vall d’Albaida, i la tercera a la localitat a càrrec de Penya Moto Vell Benicadell-GMA i es conclourà a les 20h.

L’alcalde de la localitat, Fede Vidal, assenyalava la “importància de diversificar la economía per impulsar també el comerç local amb este tipus d’accions” i anima als veïns de la comarca i proximitats a visitar la població.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Mancomunitat i IVAJ firmen un conveni per a treballar en polítiques de joventut

El conveni té com a objectiu desenvolupar, integrar i coordinar més eficientment les polítiques públiques que incidisquen en la població jove de la Vall d’Albaida